onsdag 29. juli 2015

Arbeidsbenk biltema

Arbeidsbenk i stabil stålkonstruksjon. Med uttrekkbare og låsbare skuffer. Benkeplate: 15x 6mm; Høyde: 8mm .

Sammenleggbar for praktisk transport og oppbevaring. Ta arbeidsbenken med på hytta - bare slå den sammen, og legg den i bagasjerommet. Vi har testet seks sammenleggbare og følgelig også mobile arbeidsbenker. Verktøyet henger jeg opp på biltema . Verktøykasse, Arbeidsbenk Oppbevaring. Billigere en biltema og coop finnes ikke på hobbyplater tror jeg.


Hører folk snakker om chint, men har aldri sett disse selv. De ligner litt på Biltema sikringene. Flaut å ha Biltema automater i skapet da. Stabil, sammenleggbar, med doble sveiver.


Tverrstag med hull for oppbevaring av verktøy. Gummistrikk på stopperen over bindingn og ein arbeidsbenk på biltema til 2kr funka fint, har det selv på hytta smile. Gummistrikk på stopperen over bindingn . Clas Ohlson, Biltema og Julas kataloger er like vårvisse som lerka. Ellers registrerer vi en høvelbenk til 9kroner, en arbeidsbenk i stål som . Her er også en fin koffert som kan kjøpes på Biltema til 12-kr.


Jeg har vært fornøyd med plasthyllene fra Biltema. Jeg bygde arbeidsbenk av en slik MDF-plate og kledde den inn med stålplater.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...