onsdag 29. juli 2015

Screens priser

For oss er det viktig med full åpenhet om pris og produkter. Utvendig solskjerming av typen ZIP Screens er utvendige rullegardiner med . Nytt av året er at vi her på ZIPScreens.

ZIP Screens fra samtlige produsenter i én samme nettbutikk. Merk at alle priser er levert fra lager i Fredrikstad. Er på jakt etter utvendig solskjerming i form av screen eller persienner, men syns prisene jeg har fått er relativt drøye.


Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger.

Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte. Screen er hett blant solskjermingsprodukter. Hva gjelder priser på produktene, finnes de ulike variantene i mange ulike kvalitetter og . Screens er populært for hindring av varme gjennom vinduet og filtrering av sollyset. Screens har blitt meget populært på det norske markedet.


Du har den beste skjerming mot sol. Send en rask forepørsel på pris eller gratis befaring. Hvilken solskjerming passer best for deg?


Markiser, utvendige persienner eller screens?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...