fredag 16. oktober 2015

Bobil toalett

Max Fritid tilbyr blant annet populære toaletter fra Thetford og Dometic. Toalett kassett CTW41keramisk innlegg DOMETIC Toalett kassett CTW41keramisk innlegg DOMETIC kr 675. Utstyr til camping og bobil - vi har det.

Her finner du et oversiktlig register over tømmestasjoner i Norge. Alle er kontrollert og verifisert så langt det er mulig. Kommunene er pålagt å etablere minst en . Deretter skyver du tanken tilbake på plass, låse luken til dotanken, det er flere som har opplevd at dotanken er blitt stjålet.

Det du trenger å vite om vannsystemer, vanntanken, Gråvann, vinter og vann, og vinterlagring og vann i din bobil eller campingvogn. Lindstrøms bobil er den første bobilen en kunde får installert dette toalettet i, og det er første gang vi gjør det selv hos oss, sier Odd Emil Deilet. Tømming av toalettet er vel den minst delikate detaljen ved bobil-tilværelsen. Men hvorfor er det bare menn som gjør møkkajobben? Bobilene bruker i dag kassett-toaletter som tømmes - for det meste av menn - før det skvulper over.


Og slik vil det nok være for en overveldende . Vi selger toaletter fra Fiamma, Thetfor Dometic og SeaLand. Perfekt til camping, båt, bobil og caravan. Nye bobilbrukere lurer ofte på hvordan og hvor man tømmer bobil do.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...