fredag 16. oktober 2015

Eddik blandingsforhold

Eddik står for tur og er et mangfoldig universalmiddel som er så bra til så mye at du knapt trenger annet til rengjøring. Eddik er et supert rengjøringsmiddel - men for all del ikke bruk det når disse skal vaskes. At det enkle ofte er det beste er noe vi har hørt om mye.

Når det gjelder rengjøring i huset kan det virke som om reklamen vil ha oss til å tro noe . Eddik er så bra til så mye at du knapt trenger annet til rengjøring. Det spesielt hyggelige er at eddik, natron og sitron er miljøvennlige, billig i . Jeg bruker l vann til dl eddik.

NO: At eddik er genialt å bruke til rengjøring, er noe mange mødre vet og noe alle bestemødre vet. PRØV DETTE I DUSJEN: To deler oppvaskmiddel og én del eddik gjør underverker i dusjen. Som vaskemiddel på glassveggene, fungerer det . Eddik er et fascinerende produkt med mange bruksområder på grunn av sin evne. Merk flaskene hvis du bruker forskjellige blandingsforhold.


Lag en god blanding av Zalo og eddik, så skinner dusjen etterpå.

Hvilken utgangskonsentrasjon bruker du på eddiken? Men jeg lurer også på hvilken type eddik. Det du trenger, er en pose natron (gram) eller eventuelt litt bakepulver, ca en kvart flaske eddik og halvannen liter kokende vann.


Hjemme hos meg vil jeg helst begrense smitten, så derfor tilsatte jeg eddik i håndsåpen. Hvis du velger å bruke terrasserens husk å nøytraliser gulvet etterpå, da med en egen nøytraliserings væske eller en blanding av eddik og . Blandingsforholdet er altså bare sånn sirkumsarium, men det virker alltid. Ugress: Hell eller spray litt eddik på bladene og ved roten på ugresset. Må ikke brukes på planter du vil beholde.


Vegard må tilsette dl – dl = dl tonic. Også her er det fint med litt eddik eller Zalo (eventuelt begge deler) i rengjøringsvannet. Eddik fjerner vond lukt, mens Zalo er fett- og . Det er helt riktig at eddik tar alt av planter, har brukt det mye på grus og mellom steinheller.


Uønsket vekst er veldig lett å dra opp av grusen når . Men da kan man sikkert vel så gjerne bruke eddik, vil jeg tro.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...