torsdag 15. oktober 2015

Rundt gulvteppe

Forny hjemmet ditt med våre tepper og saueskinn til stuen! Vi har massevis av former, størrelser, mønstre og materialer du kan velge mellom. Finn det perfekte runde teppet til din stue, .

Hos JYSK finner du et stort utvalg gulvtepper i forskjellige størrelser, materialer og design. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper. I mange forskjellige former, farger og størrelser.


Hvilket teppe skal varme og live opp din stue i høst?

Hva med et pastellfarget, rundt gulvteppe fra Sebra, f. Teppeabo - W ilton tepper i ull og syntet, ulltepper, flosstepper, kelim og patchwork. Vi har over 35gulvtepper i butikken. Sammenlign tilbud på Rundt gulvteppe i kategorien Tepper fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt .

Et par frosne tær føler seg aldri bedre enn når de kan synke ned i et mykt og varmt teppe etter å ha snublet rundt på et iskaldt gulv. Du er her: Forside; Gulvteppe Belis Kon Trekanter Brun Grå Sort Rundt 80cm. Gulvteppe Belis Kon Trekanter Brun Grå Sort Rundt 80cm. Rundt Gulvteppe i Brun - Rundt Gulvteppe i Krem - Den lange, myke og tykke luggen i dette gulvteppet formidler en atmosfære av varme og komfort.


TEPPE: Hekle lm med tråder jeansblå Paris på heklenål og sett dem til en ring med kjm i første lm. Videre hekles det staver SAMTIDIG som det hekles . Jeg er på jakt etter ett rundt gulvteppe til barnerommet, litt sånn som Ringum-teppet fra IKEA, og det må være. Håndheklet rundt teppe Denim Star fra SMALLSTUFF i dark rose. For en genial måte å lage et gulvteppe på!


Det krever ingen heklenål eller søm for å få det til, bare hendene dine. Her er en hekleoppskrift som gir deg et rundt, stort teppe til gulvet. Rundt, svart ryeteppe 1cm fra Ellos selges. Ny pris: 79- Selges for 60- Les mer om produktet her: .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...