fredag 16. oktober 2015

Skigard gjerde

Valdresskigard produserer skigard på gamlemåten med seinvokst staur, kløyvde skier og vierbinding forsterket med ståltråd. Vi produserer skigard med seinvokst staur med skier fra egen skau i Brumunddal. Skigard får du ferdig montert, eller du kan bygge den selv og vi hjelper deg i gang.

Skigard Andre typer skigard og gjerder. En skigard er et enkelt gjerde laget av trestaurer og kløyvde skier, oftest av gran. For å utnytte materialene best mulig ble smått tømmer splittet i to eller flere skier . Skigard er et tradisjonsrikt gjerde fra Gudbrandsdalen.

Vi leverer skigard over hele Norge. Ved denne typen skigard bruker vi seinvokst granstaur og skived av kløyvd gran. Skigard med impregnert staur blir meget solid og stabilt gjerde. Skal du ha ny skigard på hytta så har vi materialene og kan og sette opp for deg.


Det er mange måter å lage et tradisjonellt gjerde, først og fremst så er gjerding . Vi produserer skigard på gamlemåten med seinvokst staur, kløyvde skier og vierbinding foresterka med ståltråd. I tillegg lager vi porter, grinder . Staurene markerer hvor gjerdet skal stå. Vi bruker to-tre dager på en skigard som dette, inkludert frakt av materialer, forteller Vaitkus før han .

Skigard Valdres – et moderne gjerde med lange tradisjoner. Her får du en kort forklaring om hva en skigard er, pris og hvor lenge dette moderne . En skigard er et enkelt gjerde laget av trestaurer. Jo mere ujevn skigarden var, desto større hinder for dyr som planla å hoppe over. Skigard ferdig montert med kobber impregnert furustaur og kløyvd gran skive.


Lengde på skiver er 3cm, festet på staur . Bakhon til Skigard-gjerde gis bort mot henting. En skigard er ikke bare et gjerde, en skigard understreker eiendommens særpreg og gir en uni. Skigard-lignende gjerde av rundstokk gir flott effekt. Stine Ellingsen og Per Tore Midtskogen i ferd med å sette opp skigard i. Oppsetting av gjerde og skigard i hytteområdene er regulert, og hyttetomter skal ikke . Det er gjerne to grunner til at folk bestiller skigar forteller Knut Bjørnstad i. Det er ikke nødvendigvis helt kurant å sette opp gjerde rundt hytta, . Selger også skigard virke, om du ønsker og gjøre jobben selv.


Vi setter opp, reparerer og vedlikeholder skigard. Riving av gammelt gjerde, rydding av gjerdetrase, lang utbæring av gjerdematriale, eventuelt annet .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...