mandag 23. november 2015

Cargo sørenga

Cargo på sørenga er en fullverdig italiensk restaurant, med pizza fra steinovn, samt kjøtt og fisk fra jospergrill. Steder › Oslo, Norway › Italiensk restaurantBufret Vurdering: - ‎1stemmerCargo Sørenga, Oslo, Norway. Cargo; en fullverdig italiensk restaurant med fokus på.

Italiensk med pizza fra vedovn, hjemmelaget pasta og grillmat fra Josper-grill. Det mest spennende med Cargo på Sørenga er synet av Oslo fra en ny vinkel. Cargo på Sørenga: Bunnsolid mat, stressende opplevelse.


Ligg unna hvis du har høyt blodtrykk eller migrene.

Cargo på Sørenga har en moderne atmosfære med både inne- og uteservering. Menyen er innholdsrik og har retter for enhver gane. På Sørenga vil du finne et godt tilbud av restauranter, kafeer og butikker langs Havnepromenaden. Cargo restaurant Bar, Lemeo Sushi,Evita Kaffebar, Coop . Med praktfull beliggenhet og et italiensk kjøkken som stort sett holder, leverer nyåpnede Cargo på Sørenga i Oslo et godt bidrag i klassen . Været kunne vi ikke gjøre noe med en småsur vårdag på Sørenga brygge.


En fantastisk opptur med et hyggelig restaurantbesøk på CARGO avsluttet dagens . Med italienske restaurant Cargo har Sørenga fått sin første sikre publikumsvinner: En gjennomført konseptrestaurant med klassisk meny, . Nå begynner utelivet på Sørenga å ta forFredag åpner den italienske restauranten Cargo.

Til vår flotte og populære restaurant på Sørenga søker vi nå kokker i hel- og deltidsstillinger til sommersesongen. Cargo Dette var mitt andre besøk på Cargo, denne gangen i. Cargo har en fantastisk beliggenhet, selv synes jeg Sørenga er trivelig i . Max (4) sier han skal bli kokk når han blir stor. Cargo er en fullverdig italiensk restaurant med fokus på smakfulle og mangfoldige retter, uformell stemning og ekte matglede. Vi serverer alt fra antipasti, pizza . Vi startet dagen hjemme med litt bulmers ute på terrassen og ved åtte tiden dro vi . Photo taken at Cargo Sørenga by Lasse W. Photo taken at Cargo Sørenga by Tor-Øyvind S. Photo taken at Cargo Sørenga by Şenay E.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...