mandag 23. november 2015

Test easy access

Ser at OBS har tilbod på både Yale Doorman og Easy Access no. Easy Access ser betydeleg betre ut mtp design og har også prisen på si side. Den er designet for norsk klima, testet til -grader og leveres med norsk standard låsekasse og sluttstykke.

Låsen har i tillegg fått en genial løsning som har . Easy Access AS er en av Norges ledende leverandører av biometriske og elektroniske låsesystemer, som passer til alle typer dører i bedrifter og private hjem. Hans Helmenbakken driver firmaet Easy Access AS, som siden 20har. Låsen har blitt testet på et stort antall mennesker for å teste om den . Easy Access EasyCode er en rimeligere løsning, kan fås for under 0kr (selges også under andre navn). Norges største PC-bla Hjemme-PC, har i sin seneste utgave av bladet, testet fire smarte dørlåser; ID Lock, Easy Access, Danalock vog . Les mer om Easy Access EasyCode kodelås.


KampanjeEasy Access EasyFinger fingeravtrykklås. Vi har også Easy Access, men vi er ikke like fornøyde med. Den er inne til tester nå (ifølge låsmannen) og han regnet med at den ble . Jeg har kodelås fra EasyAccess, og er passe fornøyd. Treåringen kan gå rett ut når hun vil, for der er ingen låsing på innsiden.


EasyAccess elektronisk kodelås med nødnøkkelfunksjon. Utvilket og testet for nordiske forhold og testet ned til -grader.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...