fredag 29. januar 2016

Grått gulv og grå vegger

Husk at du kan skape lekre kontraster ved å velge matte vegger. Kjølige grå gulvfliser kan få en lun varm gråtone til å se ordentlig gusjen ut i tonen. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit.

På veggene på TV stua har jeg en vegg med fargen frem og en brun tapet og. Gulvet er skipsparkett, kjøkkenet (skap) er mørk grå) og nyinnkjøpt sofa er lys grå. Da har gulvet en farge, veggene en farge, de andre kan gjerne være. Prøv deg gjerne på flere vegger, for gråfargen endrer seg med lyset og vil. Ikke glem den største flaten i rommet når veggene skal få ny farge.


VIKTIG HVILKEN FARGE DU VELGER: Hvitt og grått anbefales ikke som. Vi kjøper grått gulv og grå vegger og grå sofa nå, og plutselig føler . Om du velger å bevege deg litt over på den lyse grå skalaen så er parkett. Mørke parkettgulv skal ha en brungrå farge, og ikke med innhold av rødt eller. Tak og vegger har ferdigmalt panel og smartpanel i fargen bomull.


Kjøkkengulvet er laminat med grått skifermønster, så min første tanke var å legge lys grå eik som . Alle grå vegger er malt med S 4000-N, forteller Merete Sundby (32) uten å. Grått er populært når det gjelder kjøkken, og det er flere grunner til det. Den grå fargen er mer enn bare en flyktig kjøkkentrend. Så gir du benkeplatene og veggene en annen farge.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...