fredag 29. januar 2016

Storm vs yr

YR VS STORTVhjelper deg har testet ut hvem som oftest har riktige varsler av yr og storm. På varslingstiden for stedet ditt på storm. Den åpner en tabell, der du finner varslene for yr.

Når det gjelder temperatur, så var Yr litt bedre enn Storm for . Nå kan du sammenligne storm og yr, få værradar, og kart som viser deg hvordan skyer, nedbør og temperaturer varierer fremover. Nå kan du sammenligne storm og yr, få værradar, og kart som viser deg hvordan skyer, nedbør og temperaturer . Storm og Yr melder veldig forskjellig vindstyrke i fjellet.

Siden vi bruker båten mye i sommer, sjekker vi værmedlingen flere ganger om dagen.

For akkurat nå melder dere penere vær på . Værvarsel for båthavna som sammenligner Storm og yr. VG lanserte i dag en værapp som sjekke været for deg, både hos Yr og Storm og setter de opp mot hverandre, i to parallelle kolonner. Hvem treffer oftest med værmeldingen av Yr og Storm? Både Yr og Storm har fra før egne separate Iphone-app'er, men den nye tjenesten fra . Pent fra VG er en app som sammenlikner varslene fra Storm og Yr, og gir deg en rask bekreftelse på om meteorologene i Storm Geo AS og . Lurer du på om det kommer regn i Kristiansand?


Værtjenesten treffer riktig på hele prosent av varslene. NO om været: Sjekk været her: yr-logo. Twitrer om fotball (mest Brann) og menneskerettigheter. Få din lokala väderprognos för din stad.


Kolla vädret i Stockholm, Göteborg och Malmö och resten av världen.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...