onsdag 8. juni 2016

Kjøkken i bergen

Siden oppstarten i 19har vi levert mer enn 50kjøkken i Bergen og omegn. Våre erfarne kjøkkenkonsulenter har bistått mange familier med å realisere . Hos JKE Design Bergen går vi derfor langt for å skape et kjøkken som integreres i livet ditt og blir hjemmets naturlige samlingspunkt.

Besøk HTH i Bergen, og la deg inspirere av HTHs rike utvalg av kjøkken, bad og garderobeløsninger. Hos oss kan du finne ditt drømmekjøkken. Studio Sigdal Bergen ønsker deg velkommen til Kanalveien med utstillinger av kjøkken, bad og garderobe fordelt på vel 10kvadratmeter butikkareal.


Bergen Kjøkken Atelier - Fornøyde kunder siden 1985.

I over år har Bergen Kjøkken Atelier vært forhandler av kjøkken, garderobe og bad i Bergen. Her finner du inspirerende miljøer, og under åpningsdagene har vi svært gode tilbud på kjøkken, . Kjøkken, ba garderobe og interiør. I Bergen har Kvänum etablert Vestlandets flotteste og mest unike utstilling for deg som skal pusse opp eller bygge nytt . Kjøkkenet har alltid vært hjemmets hjerte. Det er her vi samles , ler, prater, spiser og skaper minner.


Kjøkkenet tar mer og mer over som det sosiale rommet og . Hos Kvik finner du kjøkkener der mulighetene nesten er uendelige. La oss hjelpe deg videre med kjøkkendrømmen din.

Vi er en av Norges ledende kjøkkenleverandører. Schmidt Kjøkken Bergen finner du i på Hylkjeflaten i Hylke litt nord for Bergen. Butikken ligger rett ved siden av nordgående Eog vi har gode . Leverandører vi besøkte var: Norema, HTH, Bergen Kjøkken Atelier, Schmidt Kjøkken, Sigdal, Drømmekjøkkenet, Elen møbelstudio og Kvänum . Velkommen til et besøk hos Svane Kjøkkenet Bergen. Her finner du et bredt sortiment for enhver smak og lommebok. Bli inspirert av våre flotte kjøkken- og . Vi tilbyr kvalitetsmøbler og andre innrednings- og livsstilsprodukter til hus og hjem.


Huseby er en av Norges største produsenter av kjøkken. Over års erfaring har lært oss hva som er viktig og kjøkken fra Huseby lages på ekte møbelvis. Svane Kjøkkenet har spesialisert seg på å utvikle . Index Interiør åpner i Valkendorfsgaten midt i Bergen sentrum, med kjøkken utstillinger fra Kungsäter Kök og Fossline kjøkken.


Italiensk kvalitetskjøkken Topp kvalitet - Topp service - Konkurransedyktige priser! Italiensk kvalitetskjøkken til meget konkurransedyktige priser!

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...