tirsdag 15. august 2017

Modernisere 80 tallshus

Slik ble 60-tallshuset moderne igjen. Populært å modernisere 60-tallshus. Slik totalrenoverte de denne 80-talls boligen.

Eierne av 80-tallshuset på Bryne i Rogaland har fått et strammere, nordisk uttrykk etter renoveringen, samtidig som opplevelsen av det lune og . Det slitne huset fra 80-tallet fikk sjenerøse romløsninger. Er halvveis ny på forumet, men tenker å begynne å dele litt egne prosjekter nå siden jeg i fjor hadde MYE hjelp av byggebolig ifm at jeg uten . Rehabilitering av fasade og planløsning.

Et klassisk 80-tallshus med valmet tak var utgangspunktet. Da vi hadde kikket lenge, kom vi tilfeldigvis over en boligannonse for et typisk 80-tallshus. Du vet, ikke særlig pent, og i farger fra den perioden: . GRUNNMUR: Grunnmuren på 80-tallshuset i Isterdalen fikk ekstra isolasjon. MODERNISERING: Slik ser RATIO arkitekter for seg at et . Med kjærlige hender ble huset fra 1980-tallet forvandlet til en lun oase for store og små.


Gamle vinduer og dører har trukket fortiden med seg . Mangler: modernisereEneboliger kan nesten bli nullenergibygg, men kundene skygger unna. SPAREPOTENSIAL: Eneboliger fra 80-tallet byr på et voldsomt.

Mange 80-talls hus har store glassflater og da vil moderne vinduer også . Det er et stort behov for å energieffektivisere bestående bygninger, og jeg tenker da særlig på hus fra 1960-, 70-, og 80-tallet, sier daglig leder i . De har Norges første hus som er oppgradert til passivhusstandard. Elin og Arnt Olav satser på retrodetaljer på Åfarnes. I våre – og 90-talls hus er det mye ubehandlet treverk i takene. Etter nærmere års bruk var kjøkkenet modent for modernisering, og da Jan-Olav Olsen og Lisbeth Antonsen i Lillestrøm skulle i gang med . Boligen gjennomgikk på 80-tallet en endring i form av en større utvidelse samt.


Jente i tidstypiske klær som står foran 80-tallshuset i Boligfeltet på Maihaugen, . Arkitekt Vi ønsker å modernisere ett hus fra slutten av 70-tallet. Arkitekt Vi bor i et 80-talls hus som vi skal bygge på og gjøre om innvendig. Kledningen ble byttet sent på 80-tallet, hvor det også ble etterisolert, så her trenger jeg ikke gjøre. Badet og toalettet er klar for modernisering.


Eierne av 80-tallshuset på Bryne i Rogaland har fått et strammere,. Bobbelurman: Prosjekt modernisere 80-tallsvilla – 2014-06-19. To tidsriktige bokser ga 60-tallshuset på Jar et nytt ansikt. Selv om huset var i god stan ønsket vi å modernisere det. Både med tanke på modernisering og effektivisering.


Enorm interesse for 80-tallshus på Kjelsås – solgt millioner over prisantydning . Nå ønsker man å modernisere, bygge sammen til større rom og ha . Her er et stort modernisert våningshus fra 193 driftsbygning fra 19og stabbur fra. Her er et våningshus tilflyttet i 189 et stabbur, en kårbolig fra 19i .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...