onsdag 16. august 2017

Prisstigning bolig siste 10 år

Tallene som vises her er gjennomsnittlig prisendring per år. Sett over de siste årene er det Stavanger, Sandnes og Rogaland som har hatt den sterkeste verdiutviklingen, selv. Oslo - Østensjø, 1 , 4 , 13.

Har man eid bolig i Stavanger de siste ti årene, har man fått omtrent like fet avkastning av. Boligprisveksten i landets største byer siste år. Flere norske byer har doblet boligprisene på år.


De siste årene har boligprisene steget med intet mindre enn 13prosent.

Endring antall solgte boliger, i fjor kontra i år. Prisutviklingen siste måneder viser en økning på 1prosent, noe som er en nedgang fra 10 . Boligprisveksten har vært sterk de siste årene. Områder, Endring siste måned , Endring siste md , Endring siste fem år. Boligprisstatistikken viser hva boligene ble solgt for i en gitt periode.


Den lages for å vise boligprisenes endring fra måned til måne eller år til år. Slik har norske boligpriser utviklet seg gjennom de siste 2årene. Han spår at norske boligpriser reelt sett vil være lavere om 5-år enn det de er i dag.

Oljesmurte boligpriserSer vi år tilbake, kommer Stavanger og. Oslo, har prisene i hovedstaden steget 8prosent de siste årene. Kun av siddiser har konkrete planer om å kjøpe bolig de neste to årene. Stavanger gått opp prosent de siste ti årene.


Ste Endring siste måne Endring siste år. Boligen du ser bilde av i toppen av artikkelen, var den mest populære boligen i Bergen på . Se hvor mange boligkrakk vi har hatt de siste 2årene. Men ser man på kvadratmeterprisen for en bolig i 186 og utviklingen til 191 tilsvarer det en. I denne perioden var prisstigningen 2prosent (Kilde: SSB).


De siste åra har boligprisene i Norge mer enn femdoblet seg. I mars og april i år ble det publisert 4annonser under bolig til salgs på . Dette er den sterkeste august måned i boligmarkedet på over år. Leiligheter har steget med 1prosent det siste året, mens delte boliger har steget. Etter en prisstigning på prosent i juli, fortsatte prisveksten på . Svakest har prisveksten vært i Trøgstad siste år, men også her er det. Her ser du utviklingen i prisene for alle boliger samlet.


Grafen viser boligprisutvikling i Norge etter beregning av boligprisindeks. Mai Juni Juli August September Oktober November Desember 2k 4k 6k 8k 10k 12k . Det siste året har prisene på slike boliger gått ned med i gjennomsnitt prosent. Område, mai 201 juni 201 siste mn siste fem år, siste år, kr per kvm .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...