mandag 29. juni 2015

Rette gammelt tregulv

Leiligeht i gammelt reisverkshus fra 18med skjevt gulv. Gulvet består av furubord i alle rom bortsett fra bad . Hei, Skal legge parkettgulv hjemme, men det gamle tregulvet er ikke helt rett.

Gamle tregulv kan ofte være skjeve og ikke egnet underlag for det belegget du ønsker på gulvet. Ved bruk av Weber gulvavretting kan du enkelt rette av gulvet . Det er en stor jobb å rive opp det gamle tregulvet og legge et helt nytt på de. Når du kommer helt i bunnen, kan du rette opp gamle svakheter, forsterke og . Jeg har skiftet ut et 1år gammelt tregulv i trehuset der jeg bor. Rett gulv er ikke bare fint, det er også nesten en forutsetning for å få et bra . Hei Har et gammelt tregulv i leiligheten,som er stygt og nedslitt.


Ofte er gulvflaten verken rett eller sammenhengende. Dersom huseierens plan er å legge varmekabler og flis på tregulv av . Da er vi gang i andre etg, nå er det retting av gulv. Huset er naturlig litt skjevt, så vi vil rette opp gulvene, for ikke å få knirk blant annet.


Gulvet i boligen er avslørende, er det gammelt og slitt forteller det noe om eierne. Derfor legger du ikke nytt gulv rett oppå det gamle.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...